"Металіст 1925" прибув на поєдинок з "Балканами": в обоймі Демченка 20 гравців

1472 02.08 2019   11:00
Официальный сайт "Металлиста 1925"

"Металіст 1925" завершив домашній етап підготовки до матчу 2-го туру першої ліги з "Балканами", та прибув на виїзний поєдинок.

Як інформує прес-служба клубу, день від'їзду до Одеси "Металіст 1925" провів у штатному режимі. Спочатку команда провела тренування, а за годину до цього і теоретичне заняття, на якому досконало розібрала гру майбутнього суперника. Після невеличкого відпочинку хлопці повечеряли та вирушили до залізничного вокзалу. О 21:50 потягом №007 делегація команди виїхала до Одеси, куди прибула через 11 годин подорожі. Опівдні підопічні Андрія Демченка проведуть передматчеве тренування на полі стадіону імені Бориса Тропанця.

Місцем своєї дислокації "Металіста 1925", як і три з половиною місяці тому, обрав готель "Арциз", який знаходиться в 30-ти кілометрах від села Зоря. Перед вечерею у футболістів буде час для відпочинку та прогулянки.

До Одеси Андрій Демченко взяв наступних футболістів:

воротарі: Денис Сидоренко та Денис Дьяков;

захисники: Вадим Жук, Іван Коваленко, Владислав Кравченко, Максим Цвіренко, Олександр Жданов та Дмитро Поспєлов;

півзахисники: Віталій Кольцов, Ярослав Ямполь, Михайло Стороженко, Ярослав Дехтяренко, Кирило Єрмошенко, Олександр Демченко, Михайло Шершень, Євген Білокінь, Євген Проданов та Антон Савін;

нападники: Максим Єрмоленко та Сергій Давидов.

Нагадаємо, що матч "Балкани" - "Металіст 1925" відбудеться у суботу, 3-го серпня, на стадіоні ім. Бориса Тропанця у селі Зоря Саратського району Одеської області. Його початок о 15:30.

Читайте также: Андрій Демченко: "Металіст 1925" укомплектований на 70%"

Популярные новости