Ярослав Ямполь: "Тренерський штаб повністю розібрав гру "Інгульця"

2443 31.07 2019   08:47
Фото - М1925

З підсумками першого матчу нового сезону проти "Інгульця" вболівальники найкращим гравцем визнали півзахисника Ярослава Ямполя. Прес-служба "М1925" поспілкувалася з 10-м номером команди та пропонує до вашої уваги інтерв'ю з ним.

- До матчу проти "Інгульця" ми готувалися дуже серйозно. Тренерський штаб повністю розібрав гру суперника: протягом тижня розповідав нам про їхні сильні та слабкі якості, ми дивилися відео літніх товариських зустрічей і вивчали стиль гри суперника. Тепер можна впевнено сказати, що ця робота була проведена не дарма!

- Суперник чимось здивував?

- Повторюся, ми "Інгулець" вивчили на всі 100%, тому знали про нього все. Нічого дивного та особливого, власне, і не побачили. Те, що минулого сезону вони у Кубку України пройшли кілька команд Прем'єр-Ліги, звичайно ж, заслуговує на повагу, втім, у нас був свій план підготовки, який і приніс нам свої плоди.

Читайте также: Wyscout – мовою цифр про стартовий тур Першої ліги

- Вболівальники визнали тебе найкращим гравцем поєдинку, а "Клуб уболівальників" зі спеціального фонду продовжує добру традицію заохочення "Man of the match". Чи задоволений такою оцінкою своєї роботи?

- Звичайно, приємно, що вболівальникам сподобалася моя гра. Втім, головним я завжди вважав загальнокомандні перемоги і те, що цього разу нам із партнерами вдалось її здобути, додає ще більше позитивних емоцій. Але нашим уболівальникам все одно величезне спасибі, буду намагатися в кожному матчі приносити команді максимум користі!

- Давай поговоримо і про наступного суперника, яким стануть непоступливі "Балкани". Чого чекатимеш від виїзду на Одещину?

- Ви правильно сказали, що на нас очікує досить непростий суперник. Вважаю "Балкани" добре організованою командою, яка, принаймні, в домашніх стінах зробить все, аби відібрати у нас очки. Минулого сезону ми змогли їх обіграти лише в компенсований час, тому зараз треба підійти до гри дуже й дуже сконцентрованими.

- Перша перемога додала позитивних емоцій?

- Звичайно! Впевнений, що в усіх моїх партнерів після гри настрій гарний, але хочеться, аби таким він був і після кожної наступної. Будемо працювати...

Читайте также: Первая лига. Встречают по одежке...

Популярные новости