Євген Русин - гравець "Минаю"

17718 25.07 2019   18:25
Фото - ФК "Минай"

Півзахисник з Мукачева Євген Русин – новий гравець "Минаю", інформує офіційний сайт закарпатського клубу.

Це перший професійний виклик у кар’єрі 23-річного Євгена. Закарпатець до цього часу грав лише на аматорському рівні у чемпіонаті області – в ФК "Мункач" та ФК "Поляна" (Свалявський р-н), де провів останні два сезони.

Євген – центральний півзахисник, хоч може зіграти і на фланзі. За нашу команду вже встиг провести три товариські ігри ("Агробізнес", "Ужгород" та "Рух") та добре себе зарекомендував перед тренерським штабом команди.

Євген Русин починав займатися футболом в мукачівській ДЮСШ під керівництвом Імре Лендєла. Між іншим, колись грав за "Мункач" разом з Анатолієм Нурієвим. В "Минай" же його запросив головний тренер Василь Кобін. "Він був на одній з ігор чемпіонату області, - розповів Євген. – І після цього передзвонив мені та запропонував спробувати себе на найвищому рівні. Звісно, я погодився!".

Тепер Русин звикає до іншого статусу і готовий доводити своє місце в основі.

"Звичайно, це зовсім інший рівень футболу, інші фізичні навантаження. Взагалі інколи морально важко усвідомити, де я знаходжуся, - зізнався Євген Русин. - Різниця дуже і дуже велика у порівнянні з командами, де грав раніше. Але потрохи починаю звикати. Адаптація пройшла добре і сподіваюся, що скоро покажу себе. Буду старатися, працювати і сподіваюся, що допоможу команді".

Популярные новости