Олександр Косевич: "Дніпро-1" боротиметься за першу шістку в УПЛ"

1445 15.07 2019   22:15
Фото - "Днепр-1"

Головний тренер краматорського "Авангарду" Олександр Косевич підвів підсумки контрольного матчу проти СК "Дніпро-1" (1:1):

– Команди вирішують абсолютно протилежні завдання. Спортклубівці звичайно додали, якщо порівнювати із минулим сезоном, і команда, однозначно, складе конкуренцію суперникам в боротьбі за першу шістку в УПЛ. Щодо нашої команди, то погодьтеся, що втратити п’ять гравців основного складу – це не так легко.

Читайте также: Товарищеский матч. "Днепр-1" - "Авангард" 1:1. Краматорский характер

Зараз намагаємося їх замінити, пробуємо молодих футболістів. Вважаю, що ми свою тактику відпрацювали. Дніпряни, звичайно, володіли перевагою, але ж володіти м’ячем – не значить перемагати. Можливо, якби основа дніпрян грала до кінця гри, то у них шансів на перемогу було б значно більше. Ми трохи пізніше почали готуватися, тому пізніше вийдемо на відповідний рівень, тому основа у нас грала 60 хвилин.

Гра була не рівна, але рахунок вийшов нічийним. Ще раз повторюся, на мій погляд дніпряни будуть боротися за потрапляння у першу шістку. Звичайно, що не всі матчі, як у Першій лізі, вони будуть грати першим номером, але у них є склад кваліфікованих виконавців, є "золота" молодь. Так що, будь-якій команді з ними буде не легко. Я був присутній на кубковому матчі СК "Дніпро-1" – "Шахтар", і хоча там дніпряни грали від захисту, вони не впали обличчям в багнюку. Так що, попереду у них перша шістка однозначно, - приводить слова Косевича прес-служба "Дніпра-1".

Читайте также: Александр Косевич: "Мне все равно, сколько голов пропустил Зеленский в прошлом сезоне"

Популярные новости