"Арсенал" почав навчально-тренувальні збори в Щасливому

1627 09.07 2019   16:08
Фото - Официальный сайт ФК "Арсенал"

Ввечері 8 липня, футболісти, тренерський штаб і персонал футбольного клубу "Арсенал" зібралися всі разом на своїй затишній базі в Щасливому, щоб почати навчально-тренувальний збір в ході підготовки до нового сезону. Попереду у "канонірів" робота в режимі дворазових тренувань, яка триватиме до 20 липня, а також три контрольні матчі.

Вечірнє заняття "Арсеналу" почалося з легкої пробіжки і розминки, яку проводив Сергій Даценко. Далі хлопці попрацювали в "квадратах" і над контролем м'яча, в цей же час окремо свої вправи під чуйним поглядом Сергія Золотницького виконували голкіпери. А в зваершенні тренувальної сесії "каноніри" розділилися на три команди і зіграли міні-турнір в футбол.

"Виконуємо ту роботу, яку пропонує нам тренерський штаб. Розуміємо, наскільки зараз важливий період, нам потрібно добре підготуватися до матчів Першої ліги, де не буде легко. Зараз поєднуємо бігову роботу з роботою з м'ячем. Тренери переглядають потенційних новачків, займаються комплектацією складу, а ми награємо певні ігрові зв'язки. У команді хороша атмосфера, все йде за планом. Попереду у нас товариський матч, в якому отримаємо ігрову практику, побачимо перші ескізи нового "Арсеналу", - розповідає захисник "канонірів" Максим Жичиков.

Відзначимо, що до команди приєднався досвідчений Джаба Ліпартія. Завтра в розкладі "Арсеналу" два тренування, а вже 10 липня кияни в Щасливому проведуть контрольний матч з МФК "Миколаїв". Початок - о 17:00.

Популярные новости