І знову дербі: зміни у розкладі спарингів "Волині"

1289 09.07 2019   13:54
Фото - "Волынь"

"Волинь" продовжує готуватися до нового сезону, інформує прес-служба клубу. Зараз команда проводить навчально-тренувальний збір на Закарпатті у комплексі "Камелот". За планом футболісти повинні були зіграти ще три контрольні матчі, однак тепер їх буде чотири, а суперники дещо зміняться.

Так, 10 липня, як і планувалося, підопічні Андрія Тлумака зіграють проти "Агробізнеса". А вже наступного дня, 11 липня, зустрінуться із новачками Другої ліги – ФК "Ужгород". 13 липня "Хрестоносці" повинні були поїхати на виїзний спаринг до Угорщини, однак замість цього у себе в "Камелоті" зіграють проти львівських "Карпат". Останній спаринг, як і заплановано, відбудеться 19 липня, коли суперником "Волині" буде ФК "Львів".

Нагадаємо, що протягом передсезонної підготовки луцька команда уже провела два спаринги. У першому з них "Волинь" здолала рівненський "Верес" (1:0), а у другому – розійшлася миром із "Калушем" (0:0).

Сезон у Першій лізі чемпіонату України "Хрестоносці" розпочнуть 27 липня, коли зіграють на виїзді з краматорським "Авангардом".

Популярные новости