"Арсенал-Київ" продовжує підготовку до нового сезону та переглядає новачків

2009 02.07 2019   19:01
Фото - Ю.Юрьев

"Арсенал-Київ" продовжує підготовку до нового сезону, повідомляє прес-служба "канонірів". Команда працює в режимі одноразових тренувань на своїй базі в Щасливому і переглядає потенційних новачків. Сьогоднішнє заняття включало в себе розминку, "квадрати", роботу над контролем м'яча і футбол. На завершення тренувальної сесії хлопці виконали бігову роботу.

Відзначимо, що поряд з досвідченими гравцями тренується і молодь. Хлопці стараються зарекомендувати себе в очах тренерського штабу і намагаються виконувати всі вимоги. Атмосфера в колективі чудова, хлопці із задоволенням виконують потрібну передсезонну роботу.

"Збори - це завжди важлива частина сезону. Непросто після відпустки включатися в робочий процес, але за рахунок того, що більшість вправ у нас з м'ячем, легше переносити навантаження. Звичайно, доводиться і багато бігати, але ми розуміємо, що необхідно виконати цю роботу.

Попереду у нас дворазові тренування та ряд контрольних матчів. Хочеться швидше відчути ігровий ритм. Намагаємося якнайкраще підготуватися до нового сезону, адже розуміємо, що в Першій лізі буде непросто. Багато команд, як і ми, будуть тримати курс на УПЛ", - говорить півзахисник "Арсеналу" Артур Авагімян.

Попереду у "Арсеналу" навчально-тренувальний збір, який стартує вже 7 липня і завершиться 20 липня. Команда планує працювати в режимі дворазових тренувань на своїй базі, де є все необхідне для підготовки до сезону. У планах "канонірів" як мінімум три контрольні матчі – попередньо 10, 15 і 20 липня. Імена суперників ми оголосимо додатково.

Популярные новости