"Волинь" - "Карпати": післяматчева прес-конференція Андрія Тлумака

3577 08.06 2019   23:49
Официальный сайт "Карпат"

Головний тренер "Волині" Андрій Тлумак на післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від поєдинку плей-офф за місце в УПЛ з "Карпатами" (1:3), інформує прес-служба "Карпат".

- Важко говорити, тому що одна людина зламала гру. Можливо навіть десь всередині, я радий, що "Карпати" залишились, оскільки я багато років віддав цій команді. Після матчу у Львові я казав, що буде шкода, якщо одна із наших команд не потрапить в наступному сезоні в УПЛ. Є інформація, що через таке суддівство може бути ще одна гра, але проти "Чорноморця". Нам сказали, щоб ми команди не розпускали. Тому перебуваємо в режимі очікування.

Я вважаю, що ціла гра була в одну сторону. Цей безлад, який відбувався під час матчу, спричинили дії арбітра. Люди також не сліпі і все бачать. Нас цілий сезон якось тиснули, то зняли шість залікових балів, то суддівство. Одна людина знущалась на протязі всього матчу з моїх футболістів, які бились до кінця. Я не знімаю заслуги "зелено-білих". До львівських футболістів питань немає, вони грали гідно.

Популярные новости