Юрій Береза: "Завдання - у перший сезон в УПЛ потрапити до кращої п’ятірки"

20.05 2019   18:30
Официальный сайт "Днепра-1"

Почесний президент "Дніпра-1" Юрій Береза в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від переможного матчу з "Колосом" (3:1).

- Всі звернули увагу на те, що впевненість, яку ми втратили кілька матчів тому, повернулася до нашої команди. Виправдання можна знаходити різні, але впевненість до команди повернулася. В першу чергу, я радію саме з цього. Наша команда з рахунком 0:1 вже на 10-й хвилині, зуміла переламати хід гри, навіть отримуючи пенальті у власні ворота. Команда вистояла, і не просто вистояла, а перемогла. Можна говорити про різні речі, мовляв, нас хтось і десь стимулював… Насправді, нашу команду стимулюють тільки наші вболівальники. От прийшли три з половиною тисячі глядачів – це і є головний стимул. І команда буде грати до останньої секунди саме для вболівальників.

– Важко стати чемпіоном, а ще складніше відповідати тій планці, коли клуб підіймається в дивізіоні на новий рівень. Що чекає на команду в міжсезоння? Вона буде підсилюватися?

– У нас є команда: гравців і тренерів, вболівальників і команда тих людей, хто забезпечує процес життєдіяльності клубу, команда піарників, за допомогою яких, я маю надію, ми повернемо на цей прекрасний стадіон вболівальників міста Дніпра. Думаю, що 29 травня буде відкритий шорт-лист на тих гравців, кого хоче бачити тренерський штаб. У нас буде виробнича нарада зі спортивним директором, головним тренером, на якій ми обговоримо ті моменти, які стосуються підсилення команди. Ми будемо все робити, щоб виконати поставлене завдання – у перший сезон в УПЛ потрапити до кращої п’ятірки команд. Під це завдання і буде формуватися склад.

Читайте также: "Днепр-1": чемпионы с берегов Днепра
Notícias em destaque