Віце-президент "Зірки" Костянтин Волков: "Будемо відновлювати професійний статус клубу"

1696 22.04 2019   12:14

Своє перше інтерв’ю віце-президент "Зірки" Костянтин Волков дав офіційному сайту клубу.

Розкажіть будь-ласка, як так сталося, що Ви повернулися в "Зірку", вже в якості функціонера?

Ми зустрілися з президентом клубу Максимом Березкіним і обговорили питання збереження команди в місті. Наші погляди на розвиток футболу в Кропивницькому співпали, тож вирішили продовжити шлях команди разом.

Чи не важко буде стартувати з чемпіонату області?

Можливо. Але тим цікавіше це буде. Адже тепер ми можемо реально подивитися, на що здатні місцеві футболісти та вихованці міських спортивних шкіл.

Тож, стає зрозумілим, що зараз клуб будете орієнтуватися на місцевих футболістів?

Переважно так. Треба, що вихованці спортивних шкіл бачили перед собою команду і, відповідно, бачили своє майбутнє в футболі. Але, звичайно, від перспективних молодих футболістів з інших регіонів ми відмовлятися не будемо.

Тренерський штаб теж місцевий?

Звичайно. Головним тренером команди буде Самір Гасанов, якого, очевидно, представляти не треба. Йому допомагати буде Олексій Ярюхін, якого вболівальники знають і по виступам за "Зірку" навіть у вищій лізі. Зараз Олексій готує дітей в Академії "Зірки".

Ну й хотілося б відразу почути про плани…

"Зірка" буде приймати участь в чемпіонаті області. Звичайно, це не те, до чого звикли наші вболівальники, але, головне, що команда була, є і буде. Багато команд проходили через нижчі ліги, і нічого страшного. Восени сподіваємося стартувати в чемпіонаті України серед аматорів. Ну а далі будемо відновлювати професійний статус.

Тоді любителів футболу буде цікавити й питання, де команда буде грати?

Це питання взагалі зайве. Звичайно на головній арені міста – стадіоні "Зірка". Ми сподіваємося зробити кожен матч святом. Кожен матч має стати Днем футболу в місті, щоб кропивничани навіть не вибирали, де провести вихідний – тільки разом з "Зіркою".

Читайте также: В мэрии Кропивницкого не поддержали электронную петицию по спасению "Зирки"

Популярные новости