Товариський матч. "Дніпро-1" - "Акжайик" (Казахстан) 3:2. Кузик в ударі

2384 07.03 2019   09:44
Фото - ФК "Днепр"

"Дніпро-1" - "Акжайик" (Уральськ, Казахстан) 3:2

Голи: Кузик 9, 79, Логінов 77, з пенальті – Смаілов 12, Павініч 44.

"Дніпро-1": Кліщук (Бабічин, 46), Романюк (Чеботаєв, 70), Лопирьонок, Логінов, Шаповал (Бєляєв, 70), Батагов (Бровченко, 46), Когут (Очігава, 64), Загальський (Сніжко, 64), Кузик, Назаренко, Куліш (Яворський, 70).

"Дніпро-1" провів черговий спаринг на зборах в Туреччині. Суперником став казахський "Акжайик", яким керує український фахівець Сергій Зайцев, а в складі команди виступає чимало виконавців, які пройшли вітчизняний чемпіонат, інформує прес-служба клубу.

Після невеликої розвідки дніпряни перейшли до активних дій і фактично вже першу гостру свою атаку завершили взяттям воріт – Назаренко довгим пасом з лівого флангу знайшов у штрафному майданчику Кузика, і Орест спокійно переграв воротаря. Проте уральці дуже швидко відігралися, коли скористалися обрізкою в центрі поля і реалізували вихід сам на сам. На 16-й хвилині дніпряни знову мали чудову нагоду вийти вперед, але Назаренко поцілив вище поперечини з вбивчої позиції після прострілу Когута. Невдовзі вже Логінов підключився на подачу кутового і головою пробив вище воріт. Далі оформити дубль міг Кузик, який на 31-й хвилині вискочив на побачення із голкіпером, але пробив у воротаря, а потім вже Куліш таки розпечатав ворота суперника після розіграшу кутового, проте лайнсмен побачив там офсайд. Дніпряни продовжують володіти великою перевагою, і тепер вже Когут не влучає у ворота з центру штрафного майданчику, замикаючи простріл Назаренка. Ну а в кінці тайму спрацювала стара футбольна істина – "не забиваєш ти – забивають тобі", і фактично друга атака "Акжайика" закінчилась другим взяттям воріт – відзначився казахський футболіст у футболці Ігоря Худоб`яка.

Читайте также: Первая лига. Товарищеские матчи. Буй вам, белорусы!

Другий тайм знову розпочався атаками спортклубівців, але цього разу доводити справу до ударів стало важче. До екватору тайму таких спроб було тільки три – Куліш пробив головою вище воріт, а Назаренко двічі з-за меж штрафного майданчику (друга спроба зі стандарту) – обидва рази поруч із стійкою. Далі склад спортклубівці оновився більше ніж на половину, але гра від цього не змінилася. Дніпряни продовжили тиснути і таки змусили суперника помилитися в обороні – захисник "Акжайику" у власному штрафному майданчику перервав політ м’яча рукою після прострілу Чеботаєва, і арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Логінов. А ще за дві хвилини відмінна контратака за участю Бєляєва і Назаренка закінчилася виходом сам на сам Кузика, який оформив у матчі дубль. У підсумку дніпряни довели справу до вольової перемоги – 3:2.

Популярные новости