Олександр Горяінов: "Вітаю всіх із проміжним другим місцем "Металіста 1925"

2276 18.11 2018   10:48
Фото - Денис Руденко, FootBoom.com

Коментар виконувача обов'язки головного тренера "Металіста 1925" Олександра Горяінова після матчу із "Сумами".

- Всіх вітаю із закінченням сезону та перемогою! Ну і з проміжним другим місцем. Гра давалася, могли забити набагато більше - п'ять або шість голів. Чого не вистачило? Мабуть, концентрації, адже це була заключна гра року. Це десь хлопців і розслабило. Але я задоволений і результатом, і, моментами, грою, - сказав Горяінов офіційному сайту харків'ян.

- З тих пір, як ви прийшли на тренерський місток команди, в Чемпіонаті вона не програла жодного матчу. Задоволені цим відрізком?

- Знову-таки, результатом, звісно, задоволений. Хлопці виконували наші вимоги, добре рухалися на футбольному полі. Звичайно, нам ще є, над чим працювати: в плані організації оборони та атаки, в плані реалізації створених моментів. Ми знаємо, що і як нам робити, тому, впевнений, будемо рухатися тільки вперед!

- Сьогодні по тайму дали пограти двом провідним нападникам. Чому? Хотіли обидвох подивитися?

- Обидва забили, значить, все правильно. В такому матчі хотіли якомога більше забити голів, тому й поперерві випустили "свіжого" Сулу.

- Які в команди плани на міжсезоння? Коли воно закінчиться?

- Завтра у команди зустріч із Губернатором Харківської області Юлією Світличною, а вже з понеділка футболісти отримають місяць відпочинку. Ну, а далі, як-то кажуть, буде видно...

Читайте также: Первая лига. Итоги 17-го тура
Популярные новости