Дмитро Михайленко: "Дніпру-1" потрібні люди в атаку, на кожну позицію по гравцю"

1183 18.11 2018   10:06
Фото - Виктора Перегняка

Головний тренер "Дніпра-1" Дмитро Михайленко розповів офіційному сайту, які позиції потребують підсилення та плани на зимову паузу.

– Що тепер далі? Як буде підсилюватися команда і чи залежить це від того, чи буде розширюватися УПЛ?

– Є питання, на які ми не можемо вплинути – це питання регламенту, тут ми можемо тільки дивитися, як буде розгортатися ситуація. З нашого боку ми зробили певний заділ, хоча я не скажу, що 5 очок – це дуже великий відрив, і зараз знімати питання про переможця ще дуже рано. Тому нам треба підсилюватися, мати більш конкурентний склад – це точно. В ці дні усі думки були пов’язані із кінцем сезону і грою з "Зіркою". А підсилення нам потрібне якісне, в іншому випадку нам немає сенсу щось змінювати. Нам потрібні люди в атаку, на кожну позицію по гравцю.

– А які плани у міжсезоння?

– Специфіка Першої ліги у тому, що міжсезоння досить тривале, календарний матч у нас тільки в кінці березня. З понеділка розходимося у відпустку, кожен футболіст отримає індивідуальні плани, а зберемося ми в районі 15 січня на базі у Придніпровську, де і пройде перший збір. Після цього буде два двотижневих збори в Туреччині, після чого 9 березня повернемося до Дніпра, де і будемо готуватися до матчу із "Металістом-1925".

Читайте также: Дмитро Михайленко: "У Юрчука зламана щелепа, були сліди шипів на обличчі"

– І все ж таки, якщо говорити о конкретних позиціях, які у першу чергу потребують підсилення?

– Найважливіше, нам потрібен футболіст на фланг атаки, крім того – нападник і ще нам потрібен гравець у середину поля.

– У матчі проти аутсайдера очікувалося, що відбудеться якась ротація складу, але вийшли усі найсильніші.

Популярные новости