Ігор Циганик вважає, що матч "Суми" - "Колос" міг бути договірним (Відео)

1966 15.10 2018   13:35

Матч в Першій лізі між "Сумами" та "Колосом", який закінчився з рахунком 0:6, міг бути договірним. Про це в ефірі програми "ПроФутбол" сказав ведучий Ігор Циганик.

"Дуже дивний матч відбувся в Першій лізі. Все почалося з призначення цієї зустрічі – вона була призначена на 15:00 у п'ятницю, коли в Європі мало матчів. Азіатські букмекерські контори в цей день тижня беруть те, що їм пропонується. Приймалися ставки і на матч "Суми" – "Колос", на який були поставлені неадекватні суми. "Суми" самі захотіли грати в п'ятницю, що викликало здивування.

У цьому матчі було все: неадекватна червона картка, пенальті, який мені незрозумілий, 6 голів і неадекватна гра центральних захисників. В захисті сумського клубу грав Сергій Геращенков – людина, яка свого часу була одним з організаторів договірного матчу "Гірник-Спорт" – "Іллічівець". Органи, які повинні за це відповідати, закривають очі. Гаращенков після того матчу невідомо де грав 2 роки, тепер повернувся, Сумам дозволили його заявити, а тепер все триває. Це цирк, реальний цирк", - говорить Циганик.

Популярные новости