Олександр Горяінов: "Я не бачив Маркевича, а він був, так?!"

1680 14.10 2018   09:15
Фото - Денис Руденко, FootBoom.com

Виконуючий обов'язки головного тренера "Металіста 1925" Олександр Горяінов поділився враженнями від перемоги в матчі чемпіонату першої ліги над "Горняком-Спорт" 2:1 та розповів про поточні справи, інформує прес-служба клубу.

- Не хочеться коментувати матч по гарячих слідах, бо інколи буває таке: дивишся гру і вона тобі подобається, а при повторному перегляді думка змінюється. А буває і навпаки. Треба проаналізувати все, що відбувалося на полі і лише потім давати аналіз. Ми готувалися до дуже хорошої команди, знали, що "Гірник-Спорт" добре контролює м’яч, тому просили футболістів у перші хвилин 20 "накривати" суперника на його половині поля. Таким чином, наші півзахисники повинні були відбирати м’яч та починати атаки. Власне, моменти були у Синиці, той же Коваленко виходив сам на сам. Особисто мені сьогоднішня гра сподобалась.

- Чи задоволені ви виходом на поле Сули та чому не грав Луїз Фернандо?

- Давидов втомився, а Сула за рахунок швидкості повинен був "поганяти" захисників. Розраховували на те, що він заб’є сьогодні. Ну, а по Нандо - це наше рішення. З ним все добре, просто сьогодні грали інші хлопці. Хто краще проявляє себе на тренуваннях, той і виходить на заміну.

Читайте также: Олександр Горяінов: "Задача - вийти до Прем'єр-Ліги, потрібно перемагати й на виїзді"

- Нам здалося, що наприкінці першого тайму гравці суперника виглядали краще фізично. Чи так це, як вважаєте?

- Це емоційне враження, тому не хочу його коментувати. Ми з хлопцями розберемо гру, вкажемо їм на помилки, на хороші моменти, тоді і можна буде щось говорити. В нас були ще моменти, тому не сказав би, що ми погано виглядали фізично.

- Чи вплинула на вас присутність на стадіоні Мирона Маркевича?

(посміхається) - Я його не бачив, адже був увесь у грі. А він був, так?!

- Якщо зайшла мова про Маркевича, чи плануєте ви організований похід на матч збірної у вівторок?

- Не думали ще про це, адже готувалися до сьогоднішньої гри. Знаю, що деякі футболісти підуть, про організований похід відповісти не готовий.

- Коли Олександр Горяінов буде вже повноцінним головним тренером?

- Це питання не до мене, а до керівництва. Я намагаюся не думати про приставку "в.о", а просто роблю те, що й повинен, тобто треную команду.

Популярные новости