Андрій Тлумак: "Хлопці дуже раді, їм вдалося переламати невдалу смугу"

843 17.09 2018   19:12
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Головний тренер "Волині" Андрій Тлумак в інтерв’ю прес-службі клубу поділився враженнями від матчу з "Балканами" (4:2) та відмітив, що команда дуже рада, що змогла виграти та переламати чорну смугу.

- Після минулої гри я казав про те, що набагато легше говорити, коли ти виграєш. Тому зараз набагато легше давати коментарі, ми дуже щасливі. Хлопці дуже раді, їм вдалося переламати невдалу смугу, однак це в кожного таке є, і навіть у великих команд вони бувають. Слава Богу, що ми зробили висновки, розібралися в наших помилках. Думаю, ця гра буде нашим великим поштовхом уперед.

Психологія відіграє дуже велику роль. Ті гравці, які у нас є, не стали слабшими після тих ігор, які вони виграли. Просто, можливо, десь пішло якесь самозаспокоєння. Але це людський фактор, і ми від нього нікуди не подінемося. Просто можливо наша проблема була в тому, що ми десь невчасно зреагували на ті моменти, можливо, потрібно було зробити якусь встряску. Однак – слава Богу, що ми уже з цього вийшли і будемо рухатися вперед, - розповів Тлумак.

Читайте также: Первая лига. 9-й тур. Перестрелка в Луцке

Популярные новости