Юрій Береза: "Склалося враження, що у нас з’явився новий Мессі"

2826 27.08 2018   12:32
scdnipro1.com.ua

Президент СК "Дніпро-1" Юрій Береза поділився своїми враженнями від перемоги над ФК "Волинь" (5:0).

- Юрій Миколайович, сьогодні в гостях у дніпрян був лідер чемпіонату, який не програвав і не пропускав до цієї миті. Були побоювання щодо цієї гри, особливо на тлі поразки від "Металіста-1925"?

– Без програшів не буває перемог. Я дуже радий, що тренерський штаб і команда зробили правильні висновки з поразки від харків’ян. Сьогодні була зовсім інша команда, був зовсім інший настрій, і сьогодні ми побачили справжній спортивний клуб "Дніпро-1".

– В кінці матчу трибуни скандували: "Молодці". Які від цього відчуття?

– Це саме те, заради чого і варто жити. За це я і люблю футбол – це головне. Я хочу подякувати вболівальникам нашого міста, за те, що вони прийшли і підтримали команду. Без вас, нам набагато складніше. І зараз команда вийшла на перше місце, показуючи максимальний результат. Хочу подякувати хлопцям за те, що вони викладалися на полі, повністю виконали тренерські настанови і грали у свій футбол. Більше того, я сидів з вболівальниками, ми обмінювалися думками, і склалося враження, що у нас з’явився новий Мессі. Сьогодні могло бути і 6:0, і 7:0, але головне, що був гарний футбол у нашому виконанні. Хочу побажати нашому тренерському штабу знайти золоту середину, щоб налаштовувати команду так на кожну гру.

Читайте также: Юрий Береза: "За Супрягу "Динамо" заплатило больше 6 млн. евро"

Популярные новости