Андрій Тлумак: "Ми брали якісних футболістів, а не кількість"

1704 20.08 2018   20:53
fcvolyn.net

Головний тренер "Волині" Андрій Тлумак - про матч з "Сумами" і успішний старт сезону.

- Команда перемагає вдома уже другу гру, а поспіль уже п’яту. Звичайно, позитивні емоції: хлопці віддаються на усі сто відсотків, і це бачите ви, і бачать глядачі. З кожним матчем приходить більше глядачів, і я їм найбільше дякую, тому що це дуже велика мотивація для гравців. Коли приходять глядачі – хочеться грати футбол, хочеться віддаватися тим емоціям, тим оплескам, тим радісним вигукам, тому я прошу, щоб вони ходили ще більше. Тому що сам був футболістом не так давно, і сам знаю, що таке грати на заповненому стадіоні.

Найголовніше – колектив: футболісти, які готові грати за це регіон, які готові віддаватися повністю, багато місцевих гравців, які повернулися, і сама атмосфера. Якщо ви читаєте інтерв’ю наших футболістів, то вони у першу чергу наголошують на тому, що у нас є дуже хороший мікроклімат. І, мабуть, це відіграє найбільшу роль.

Ви самі бачите, що ми свідомо йшли на те, що не брали дуже багато гравців. У нас є 21 заявлений польовий гравець, і ми хочемо, щоб усі ці гравці мали повноцінний ігровий час, комфортні умови на футбольному полі. Ми брали якісних футболістів, а не кількість. Ми думаємо тільки про сьогоднішній матч, ми його виграли, а завтра уже почнемо думати про "Таврію".

Так, як вони тренуються, так як віддаються (молоді футболісти "Волині"), вони уже давно заслуговують виходити на футбольне поле. Те, що Ігор Карпенко буде забивати – лише справа часу. Повірте, що я з цим гравцем працював у юнацькій команді та "дублі" "Карпат", і знаю потенціал цього футболіста. Не просто так гравець був кращим бомбардиром команди U-19, і не тільки команди, а й цілого турніру, а також кращим бомбардиром у ДЮФЛ. Людина вміє забивати, тільки трохи треба часу, і велику роль відіграє психологія.

У нас є певний план, ми з сьогоднішнього дня над ним працюємо. Уже зараз гравці проходять реабілітацію, з перших хвилин після завершення матчу, тому сподіваємося, що усе буде добре.

Источник: ФК "Волынь"
Популярные новости