"Металіст 1925" - "Оболонь-Бровар": післяматчева прес-конференція Сергія Ковальця

1547 19.08 2018   00:13
Фото - FootBoom.com

Головний тренер "Оболонь-Бровар" Сергій Ковалець прокоментував результат виїзного матчу проти "Металіст 1925", в якому кияни здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

- Перш за все, хочу поздоровити "Металіст 1925", якому вчора було 2 роки. Хороша підтримка, вболівальники. 10 років з 2008-го як один день пройшли.

Щодо матчу, то цікава була гра, думаю, вболівальникам сподобалася. Результат, скоріш за все, мав би бути нічийний, тому що моменти були і в "Металіста", і в "Оболоні". Але десь трошки більше нам повезло. Детально можна буде проаналізувати після перегляду матчу. З точки зору атаки і захисту, як одної, так і другої команди.

-На перших хвилинах розгублена була команда?

-Ви праві, 100 відсотків, тому що на такому стадіоні, з такою якістю поля команда грала вперше. Але потім, після 20-ї хвилини вирівняли гру і другий тайм був уже рівний.

-На матч Кубка будете виходити з таким же складом і зі схемою?

-Хороше питання. Ми, дякуючи президенту нашого клуба, приїхали сюди на 5 днів і будемо жити на базі "Металіста". Звичайно, зробимо ротацію, ми взяли 23 гравця, і в нас багато молодих гравців, яким ми надамо шанс грати саме в Кубку України. Але це не означає, що ми не будемо прагнути продовжити боротьбу в Кубку України.

-Є конкретні завдання на сезон на чемпіонат і на Кубок?

-Перш за все завдання – побудувати команду. Перед сезоном 13 гравців пішли в інші клуби, звичайно, не вистачає стабільності складу. Перше завдання – якісна гра, дисципліна, а потім буде видно, який буде результат.

-Ви задоволені грою своєї команди?

-7 матчів підготовчого періоду і 5 в чемпіонаті – звичайно, помилок багато. Але важливо те, що є дуже велике бажання гравців і ми їх підтримуємо. Вболівальник вибачить усе, крім байдужості. От байдужості в наших гравців немає. А результат різний буває, сьогодні десь трошки нам повезло. Якщо гравці будуть з таким бажанням грати – результат, майстерність прийдуть.

Популярные новости