"Волинь" у спарингу зіграла внічию з "Бальмазуйварошем" (Угорщина) - 1:1

1253 15.07 2018   23:17
fcvolyn.net

"Волинь" провела останній спаринг перед початком нового сезону, в якому зустрілася з угорським клубом "Бальмазуйварош".

Підопічні Андрія Тлумака одразу взяли гру під свій контроль. Перевага "Волині" ще до завершення другого десятка хвилин ігрового часу перетворилася у перевагу в рахунок. Після цього луцькі футболісти мали чимало можливостей для того, аби подвоїти рахунок. Найкращу з них не використав Денис Кожанов, який у другому таймі не забив пенальті. А наприкінці поєдинку відзначитися у ворота "Волині" вдалося суперникам та господарям поєдинку, тож фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

Незважаючи на те, що на закарпатському зборі "Волинь" так і не перемогла у жодному з матчів, тренерський штаб залишився задоволений роботою гравців "Волині".

- В останньому матчі ми побачили ту побудову нашої гри, яку хотіли. З такою грою нам буде реально боротися за виконання поставлених завдань. Так, у деяких матчах нас підводила реалізація моментів, однак цей аспект ми будемо удосконалювати. Можу точно сказати – роботою хлопців на зборах ми задоволені, - підсумував наставник "Волині" Андрій Тлумак.

Уже 22 липня, наступної неділі, "Волинь" розпочне новий чемпіонат України серед команд першої ліги. У виїзному поєдинку "Волині" протистоятиме "Зірка" з Кропивницького.

Читайте также: Андрій Тлумак: "Хочемо повернути людей на стадіон хорошою грою" (Відео)

Популярные новости