Воротар "Черкаського Дніпра" перейшов в "Арсенал" Київ за 792 000 гривень, гроші підуть на виплату боргів

1797 23.06 2018   08:06
Официальный сайт ФК "Оболонь-Бровар"

20 червня 2018 року між футбольними клубами "Черкаський Дніпро" та "Арсенал-Київ", а також голкіпером Орестом Будюком було підписано трансферний контракт, згідно якого ФК "Черкаський Дніпро" передає в ФК "Арсенал-Київ" права на футболіста Будюка. Сума контракту складає 792 тисячі гривень. Про це повідомляє офіційний сайт "Дніпра".

Зазначені кошти будуть витрачені на виплату заробітної плати гравцям команди "Черкаський Дніпро" за квітень та травень 2018 року, а також на оплату за товари і послуги їх постачальникам та сплату податку по трансферному контракту.

Одночасно повідомляється, що листи-звернення Корпорації "Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання "Футбольний клуб "Черкаський Дніпро" до народних депутатів України, обраних в Черкаській області Голуба В.В., Петренко О.М., до ФФЧО (Голуб В.В., Фощій В.Г.), до Черкаської обласної державної адміністрації (Ткаченко Ю.О.), до міської ради міста Черкаси (Бондаренко А.В.) щодо допомоги у визначені нових власників команди "Черкаський Дніпро" залишилися без відгуку.

В зв’язку з цим і приймаючи до уваги, що 27 червня відбудеться Конференція ПФЛ України, під час якої будуть сформовані Перша та Друга ліги команд учасників Чемпіонату України сезону 2018/2019 рр., керівництво ФК "Черкаський Дніпро" змушене відпускати діючих гравців в інші клуби по трансферним контрактам або як вільних агентів.

Читайте также: Спортивний директор "Вереса": "Завдання – вийти з Другої ліги в Першу"

Популярные новости