"Оболонь-Бровар": тести, техніка, міні-турнір, контракти та молодь (+Фото, Відео)

3883 22.06 2018   20:49
Фото - ФК "Оболонь-Бровар"

Київська "Оболонь-Бровар" підготовку до нового сезону розпочала під керівництвом нового головного тренера Сергія Ковальця. Наразі разом з основною командою у тренувальному процесі беруть участь 9 гравців юнацького складу, які нещодавно здобували звання Чемпіона України серед команд U19 (Перша ліга), інформує офіційний сайт "пивоварів".

Основна частина тренування спрямована на вдосконалення техніки роботи з м’ячем. Також тренери присвятили особливу увагу оцінці функціональної готовності футболістів. Зусиллями клубної наукової групи та колег з Федерації Футболу України було проведено тестування футболістів. Перші два тести (30 метрів та код-тест) були проведені для визначення швидкісних можливостей гравців, а от третій – стрибок з платформи, мав на меті оцінку "вибухової" сили футболістів.

Лише після проведеного тестування гравці зіграли міні-турнір, поділившись на 4 команди.

Нагадаємо, "Оболонь-Бровар" нещодавно продовжила контракти з рядом футболістів: Назарієм Федорівським (1+1), Олегом Слободяном (3 роки), Андрієм Корнєвим (1 рік), Іваном Тюріним (1 рік) та Євгенієм Шевченко (1 рік).

Вже у неділю 24 червня об 11:00 на "Оболонь-Арені" "пивовари" проведуть свій перший спаринг. У соперниках - клуб УПЛ "Олімпік" (Донецьк).

Читайте также: Офіційно: головним тренером "Оболоні-Бровар" призначено Сергія Ковальця

Популярные новости