Офіційно: Андрій Горбань - виконувач обов'язків головного тренера "Зірки"

1942 20.06 2018   14:33

Виконувачем обов’язків головного тренера "Зірки" сьогодні, 20 червня, призначено Андрія Горбаня. FootBoom раніше вже повідомляв про можливість такого кадрового рішення керівництва кропивницького клубу. Зазначається, що Андрій Горбань був представлений колективу у новій якості.

Також прес-служба "Зірки" повідомляє, що Андрій Горбань прийшов в команду понад 20 років тому - в 1997 році. Поступово Горбань став гравцем основного складу. В 2003 році разом з командою повернувся до еліти українського футболу. Саме Горбань, як кваліфікований та непоступливий півзахисник, який гарно вмів розпочинати атаки, вніс свій вагомий внесок в те, що кіровоградці впевнено виграли той чемпіонат в першій лізі. Андрій Горбань провів 32 гри за сезон, а всього за кар’єру в його активі 122 гри в складі "Зірки".

Після закінчення ігрової кар’єри Андрій Горбань пройшов нелегкий шлях від починаючого тренера, котрий вчився разом зі своїми вихованцями, до наставника "Зірки" (U-19), який не боявся експериментувати й сміливо довіряти місце в складі зовсім юним футболістам. Тож Андрій Горбань має свій підхід до молодих футболістів, на яких він і буде спиратися в ході наступного сезону в першій лізі.

Читайте также: "Зирку" возглавит Андрей Горбань

До тренерського штабу наразі також увійшли тренер Олександр Кочура, тренер воротарів Артем Коледа та тренер-селекціонер Олександр Ромашев.

Популярные новости