Офіційно: Сергій Чеботаєв - гравець СК "Дніпро-1"

3056 18.06 2018   19:09
СК Дніпро-1

Ще одним новачком СК "Дніпро-1" у поточному міжсезонні став захисник Сергій Чеботаєв, останнім клубом якого була ПФК "Олександрія". Контракт з гравцем, який виступає на позиції правого захисника, укладено терміном на один рік. Про це повідомляє прес-служба команди.

Сергій Чеботаєв народився у Запоріжжі і є вихованцем місцевих шкіл "Динамо" і "Металург". Там він і починав виступати на аматорському рівні за "ЗАлК" і "Динамо". У 18-річному віці Сергій два сезони провів у польському клубі "Шинака-Двреца" з Нове-Място-Любавське.

Першим професійним українським клубом захисника стала луцька "Волинь", за яку Чеботаєв зіграв 7 матчів у Першій лізі та 1 гру в Кубку України. А далі він надовго пов’язав свою кар’єру із алчевською "Сталлю", де виступав у Першій лізі впродовж шести сезонів (118 ігор, 2 голи і 10 матчів в Кубку України).

2013-й рік він розпочав у складі харківського "Геліосу" (6 матчів), а далі по сезону провів в ФК "Полтаві" (24 гри в чемпіонаті, одна в Кубку) і "Гірнику-Спорті" (26 матчів в чемпіонаті і одна в Кубку).

Читайте также: Станислав Кулиш может перейти в "Днепр-1"

Популярные новости