Черкаський "Дніпро" змінив логотип

5184 25.03 2018   18:40
Фото - ckdnipro.com.ua

"Футбольний Клуб "Черкаський Дніпро", який представляє Першу лігу, змінив логотип. Про це стало відомо на засіданні акціонерів, яке відбулося 20 березня 2018 року, повідомляє офіційний сайт клубу.

Після затвердження нової емблеми керівники зобов’язали адміністрацію товариства протягом березня – квітня 2018 року здійснити комплекс заходів по зміні всього бренду та його складових, тобто ребрендінг логотипу на екіпіровці, на автобусі, на сайті, інших рекламних носіях. Адміністрація зобов’язана в короткий термін забезпечити реєстрацію нового логотипу Футбольного клубу "Черкаський Дніпро" в Державній службі інтелектуальної власності України.

Також прийнято рішення, що Свідоцтво на знак товарів і послуг №211692 (логотип Футбольного клубу "Черкаський Дніпро"), яке було зареєстроване 10 травня 2016 року в Державному реєстрі, передається у власність Корпорації "Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання "Футбольний клуб "Черкаський Дніпро".

У зв’язку з цим уповноважено гендиректора ТОВ "Футбольний клуб "Черкаський Дніпро" Богуславця С. С. підписати відповідний Договір про передачу права власності на знак для товарів і послуг від товариства до корпорації та забезпечити внесення відповідних даних в Державний реєстр свідоцтв України на знаки для товарів і послуг. Мета - унеможливлення неправомірного використання логотипів третіми особами. Контроль за виконанням рішення Загальних зборів покладено на першого віце-президента Корпорації Колесніка Ю.М.

Читайте также: Первая лига. 24-й тур (Обновляется)

Популярные новости