Товариський матч. "Волинь" - "Фрем" (Данія) 1:1. Не вистачало сантиметрів

1373 06.03 2018   17:30
Официальный сайт "Волыни"

"Волинь" - "Фрем" (Данія) 1:1

Голи: Коробка 38 – 28.

"Волинь": Неділько, Сухомлинов (гравець на перегляді, 46), Марушка, Болденков, Чорноморець (Климець, 54) Сафонов (Герасимюк, 66), Скоблов, Яковлєв, Сіаваш (Страшкевич, 46), Зарічнюк, Коробка (Муха, 71).

"Волинь" завершила ігрову програму збору в Туреччині. Останній товариський поєдинок на другому турецькому етапі підготовки – з датською командою "Фрем", розпочався для "Волині" спокійно, інформує офіційний сайт клубу.

Обидві команди берегли свої тили та потроху придивлялися одна до одної. У середині тайму команда з Данії здійснила вилазку, яка завершилась голом у ворота Віталія Неділька. Утім, пропущений м’яч якраз-таки розворушив "червоно-білих", і до кінця тайму вже вони постійно тиснули на ворота суперників. Як наслідок, в одному з моментів свого досягнув Володимир Коробка, який після "стінки" з Сіавашем та точного удару в нижній кут з лінії штрафного майданчика підсумував перший тайм – 1:1.

Другу половину гри майже повністю волиняни провели в атаках. Утім, "Волині" постійно чогось не вистачало у завершеннях атак – то акцентованості удару, то декількох сантиметрів, аби замкнути подачу чи простріл. Мабуть, найкращий момент для того, аби вирвати перемогу, на останніх хвилинах був у Руслана Марушки. Захисник отримав м’яч прямісінько у штрафному майданчику суперників, однак пробити по воротах йому так і не дали. Цей момент і став останнім у грі.

Читайте также: Заявка-2018. Перша ліга: Гринь в "Арсеналі", десять новачків – у "Сумах"

Команда Віктора Богатиря завершила збір нічиєю і уже завтра, 7 березня, повернеться до України.

Популярные новости