Кирило Дорошенко – гравець "Інгульця"

1611 24.02 2018   08:29

Прес-служба "Інгульця" повідомляє про підписання у Туреччині контракту з півзахисником. Новим гравцем клубу став півзахисник Дорошенко – чемпіон Першої ліги 2014 року і Групи "В" Другої ліги 2011 року, екс-гравець юнацьких збірних. У клубі він отримає ігровий № 32.

Дебютант "Інгульця" – відоме ім’я в українському футболі. Кирило Дорошенко народився 17 листопада 1989 року (28 років) у Новомосковську Дніпропетровської області. Пройшов школу донецького "Шахтаря". На дорослому професіональному рівні виступав за "Шахтар-2" і "Шахтар-3", алчевську "Сталь", кропивницьку "Зірку", донецький "Олімпік", луганську "Зорю", маріупольський "Іллічівець" та жодинський "Торпедо-БелАЗ" (Білорусь).

В активі Дорошенка – чотири роки виступів за юнацькі збірні України. U-16 – 4 матчі, U-17 – 10 матчів, U-18 – 9 матчів (1 гол).

"Дивилися цього футболіста на зимових зборах, залишилися задоволеними його діями в центрі поля, – сказав наставник команди Сергій Лавриненко. – Це досвідчений гравець, який точно зможе нам допомогти у найближчих офіційних матчах".

Читайте также: Президент "Ингульца": "Всю жизнь мечтал привезти сюда мадридский "Реал"

Популярные новости