Офіційно: Володимир Коробка та Хагназарі Сіаваш - гравці "Волині"

3935 23.02 2018   15:53
Фото - slovovolyni.com

ФК "Волинь" підписав контракти з двома футболістами – Володимиром Коробкою та Хагназарі Сіавашем, інформує офіційний сайт клубу.

"Волинь" продовжує підсилювати склад перед відновленням чемпіонату у Першій лізі. Ще до виїзду на другий турецький збір клуб підписав контракт з 28-річним півзахисником Володимиром Коробкою – вихованцем "Дніпра", який виступав за "Таврію", запорізький "Металург", російські "Волгар" та "Тюмень", білоруський "Вітебськ", а також грузинські "Колхеті-1913" та "Торпедо" (Кутаїсі). А в четвер офіційно новим гравцем нашого клубу став іранський атакувальний півзахисник Хагназарі Сіаваш. Цей 22-річний футболіст окрім домашнього чемпіонату та молодіжної збірної Ірану встиг пограти й у США. Останнім клубом Сіаваша була стрийська "Скала".

До слова, обидва новачки уже потренувалися з командою на першому турецькому зборі, а іранський новачок "Волині" Хагназарі Сіаваш добре проявив себе у останньому контрольному поєдинку проти грузинського "Мерані", де запам’ятався хорошими діями у атаці та гольовою передачею на Олексія Клака, коли той забивав єдиний гол у матчі.

Знову зіграти за "Волинь" хлопці зможуть уже в завтрашньому спарингу проти "Шагадаму" (Туркменістан). Нагадаємо, що матч розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Популярные новости