Владислав Лупашко: капітан і чемпіон

3429 18.02 2018   14:04

Прес-служба "Iнгульця" розповідає цікаві факти про капітана команди півзахисника Владислава Лупашка.

Із Одещини – на Київщину транзитом через Дніпро

Владислав Вікторович Лупашко народився 4 грудня 1986 року в Білгород-Дністровському, що на Одещинi. Першим тренером Лупашка був Володимир Анатолійович Крейтер. Саме він привів Владислава на футбольну стежину. Вихованець ДЮСШ м. Білгород-Дністровський. Займався в Училищі фізкультури міста Дніпро.

Чемпіон першої ліги

Професіональному кар’єру Лупашко розпочав свою на рівні 2003 року в бориспільському "Борисфені". Дебютував, граючи за "Борисфен-2", також виступав за "Борекс-Борисфен" (Бородянка). Із основною командою бориспільського клубу дебютував у вищій лізі. Був запрошений у "Металург" (Донецьк), який у ті роки був постійним претендентом на медалі та учасником єврокубків. Пройшовши гарну школу на вищому рівні, грав надалі за "Княжу" (Щасливе), ФК "Львів" та "Оболонь", з якими знову прогримів на найвищих змаганнях, а також "Буковину", "Іллічівець", "Зірку" – з нею став чемпіоном першої ліги.

Новачок з капітанською пов’язкою

14 липня 2017 року підписав контракт з петровським Інгульцем. Футболіст зацікавив селекційну службу Інгульця своїм баченням футбольного поля, непоступливістю та лідерськими якостями, недаремно Владислав отримав капітанську пов’язку. Півзахисник міцної статури. Зріст - 182 см, вага - 75 кг. Гравець досить атлетичний, непоступливий. Проти Владислава досить важко грати, його інтелект і чіпкість допомагають в боротьбі з суперниками.

Шанувальник "королів"

В Європі вболіває за мадридський "Реал". Королівський клуб приваблює своєю грою мільйони фанатів. Владислав одружений, має двох дітей – щасливий сім’янин. Лупашко полюбляє карпачо з телятини. Телятина стає основою раціону для спортсменів, адже дозволяє швидко відновлювати енергетичні витрати. Улюблений напій – тепла вода. Склянка теплої води приносить велику користь травній системі і стимулює виведення токсичних речовин, які впливають на імунну систему. Улюблені актори – Дензел Вашингтон (американський кіноактор та кінорежисер) та Ештоні Гопкінс (британський і американський актор і режисер валлійського походження).

У Влада, як і в "Інгульця", - все попереду!

Владислав – дуже амбіційний гравець, тому на його переконання найкращий матч ще попереду. Найкращі голи, які доводилися бачити – це м’ячі, які забиває команда, за яку виступає гравець. Владислава Лупашка не приваблює надмірне сидіння в інтернеті. Найкращий відпочинок для гравця – провести свій вільний час разом зі своєю сім’єю та рідними.

Читайте также: Олексій Павелько: гурман і атлет

Популярные новости