Олександр Мішуренко: уроки Джекі Чана, нікопольська школа та диво-гол на роки

3799 12.02 2018   16:24

Прес-служба "Iнгульця" розповідає сім цікавих фактів про форварда команди Олександра Мішуренка.

№1: Мішуренко – спадковий футболіст

Олександр Володимирович Мішуренко народився 25 жовтня 1988 року в Нікополi Дніпропетровської області. Олександр з футбольної родини, його батько свого часу виступав в чемпіонаті Нікопольського району. Нападник міцної статури, атлетичний. Зріст - 185 см та вага - 71 кг. Такі антропометричні дані допомагають при боротьбі з захисниками суперників.

№2: "Інгулець" – перший професіональний клуб Олександра

Першим тренером Мішуренка був Микола Миколайович Гаман, який і відкрив гравцю дорогу в футбол. На дорослому рівні Олександр виступав за ФК "Нікополь", "Вектор" (Богатирівка) та "ВПК-Агро". Лише на 27-му році життя, в 2015 році, "футбольний самородок" отримав шанс проявити себе на всеукраїнському не аматорському рівні. Селекційна служба нашого клубу помітила вправного гравця, тож саме "Інгулець" став його першим професіональним клубом.

№3: у футболі слідкує за "інопланетянином"

Серед улюблених футболістів Мішуренка – аргентинський нападник каталонської "Барселони" Ліонель Мессі – "інопланетянином футболу", як його називає світова преса. Саме тому Олександр й віддає перевагу в Європі "Барсі".

№4: у грі допомагають молоко та голубці

Мішуренко полюбляє молоко, яке є одним з найважливіших продуктів в раціоні харчування футболістів. На щастя, у Володимирівці, де є власна ферма, з цим продуктом немає проблем. Як, напевно, із найулюбленішою стравою гравця – голубцями, які інколи готують у місцевій їдальні, де годують футболістів.

№5: цікавиться творами Гомера, голлівудськими фільмами та творчістю Джекі Чана

Олександр одружений, виховує доньку. Улюблений фільм: "Троя" (історична драма за мотивами поеми Гомера "Іліада"). Улюблений актор: Джекі Чан (гонконгський та американський кіноактор, який закохав в себе мільйони глядачів).

№6: забив один із найкращих голів в історії "Інгульця"

Своїм найкращим голом вважає взяття воріт ПФК "Суми": господарі розіграли кутовий, пішла звичайна подача на дальню стійку, там Мішуренко склався під удар і з-під суперника шикарно вколотив м’яч у дальній кут ударом через себе в падінні.

№7: жертвує соцмережами на користь футболу та родини

Олександр дуже амбіційний гравець, тому на його переконання найважливіший матч ще попереду. Сучасний світ важко уявити без соціальних мереж. Більшість футболістів мають свою власну сторінку в Фейсбуці, але Олександра Мішуренка там не знайти. Олександр повністю зосереджений на грі, тому не витрачає свій вільний час на користування соцмережами. Намагається більше часу проводити з сім’єю.

Читайте также: Олександр Литвиненко: "В "Інгульці" - всі умови для розвитку"

Популярные новости