Роман Гончаренко: "Нам необхідно було згадати, що таке м’яч"

2772 28.01 2018   14:39

Захисник "Інгульця" Роман Гончаренко в iнтерв'ю клубнiй прес-службi розповів про навантаження на зборах, контрольні матчі, турніри з тенісу в перервах між навантаженнями.

– Романе, як почуваєте себе після перших десяти днів зборів?

– Ніякий проблем не маю. Добре себе почуваю. Готуємося до продовження змагань. Звичайно, присутня крепатура окремих груп м’язів. Так, дома я займався в тренажерному залі, намагався тримати себе в тонусі. Але одна справа бігати на біговій доріжці в комфортних умовах, а зовсім інша – займатися при температурі мінус 10 градусів. М’язи по іншому реагують при такому холоді.

– Де зустрічали Новий рік?

– Новий рік зустрічав в Полтаві, разом зі своєю коханою дівчиною. Відпочивали в сімейному колі.

– Тренування на першому зборі не дуже цікаві, адже необхідно виконувати великий обсяг бігової роботи. Важко переварювати такі об’єми?

– Перший збір він завжди важкий. Після такої тривалої відпустки в першу чергу потрібно закласти фундамент бігової роботи, продихатися добре. Але у нас заняття цікаві. Уранці в нас бігові вправи або тренажерний зал, а ввечері робота з м’ячами, а це дуже цікаво, особливо в кінці, коли граємо в футбол, "старі" проти молоді.

– Першу контрольну гру провели з Черкасами. Яке було завдання на цей матч?

– Нам необхідно було отримати навантаження і згадати, що таке м’яч (сміється).

– Чим займаєтесь в паузах між тренуваннями? В які ігри граєте? Які книги читаєте?

– Нам є чим зайнятися. Читаємо книги, дивимося фільми. Хлопці грають в карти, нарди, більярд. Кожен день проводимо парний турнір з тенісу.

– У "Гірнику-Спорт" найкраще розумівся на різних настільних іграх Антон Ситников, до нього приходили пограти в Монополію або інші ігри. Хто в цьому плані у вас найбільш підкований? Хто найбільш везучий, фартовий?

– Вважаю, що найбільш фартовий в нас Владислав Клименко.

– Хто найкраще грає в більярд на базі?

– Напевно, краще інших грають старожили клубу – Мішуренко та Запорожець. В них рівень Прем’єр-ліги по грі в більярд. Всі інші більш менш однаково грають, але поки що на рівні першої ліги. В нас дуже непередбачувані турніри, кожен може виграти.

Читайте также: Сергей Лавриненко: "В "Ингульце" - профессионалы своего дела"

Популярные новости