Михайло Козак: "В "Русі" - люди слова"

4060 15.01 2018   09:04
Фото - ФК "Рух"

Півзахисник Михайло Козак - третє зимове придбання "Руху". Новачок винниковчан відповів на запитання кореспондента FootBoom.

- Перехід з "Олександрії" в "Рух" - крок назад? - цiкавлюсь у 26-річного хавбека.

- Зі спортивної точки зору - крок назад. З Прем'єр-ліги опустився в перший дивізіон. Але зробив це свідомо, без емоцій. Після невеликої паузи, вірю, вже разом з "Рухом" зроблю два кроки вперед, і повернуся в еліту українського футболу.

- Чим підкупила пропозиція винниковчан?

- Амбітнiстю й бажанням президента розвивати клуб. Знайомий з багатьма, хто працює в "Русі". Люди слова. У наш час - це велика рідкість. Важливо й те, що повернувся додому. Об'їздив майже всю Україну: виступав в Алчевську, Чернігові, Олександрії. Потягнуло в рідні місця, в це чудове місто Львів ...

- Ви підписали контракт терміном на рiк. Iніціатива клубу?

- Взаємне рішення. Влітку сядемо за стіл переговорів і вирішимо, як нам бути далі. Якщо побачу, що перед "Рухом" поставлять великі завдання, клуб буде розвиватися - то чому б не оформити відносини на більш тривалий термін?

- Традиційне питання: які завдання ставите перед собою в "Русі"?

- Перш за все - бути корисним команді. Причому в кожній грі. Асистувати партнерам, самому забивати. Я - командний гравець. Особисті показники - другорядні.

- Під 72-м номером ви виступали в "Олександрії", його ж обрали в "Русі". Щаслива цифра?

- Ніякої нумерології або особливих прикмет. Вибрав цей номер, тому що під ним виступає мало футболістів. Для мене непринципово, яка цифра на спині. Головне - результат на футбольному полі.

Читайте также: Офіційно: Михайло Козак перейшов до "Руху"

Популярные новости