Володимир Лашкул: "Ми вимушені підставити плече "Черкаському Дніпру"

1438 29.12 2017   09:58
Фото - ckdnipro.com.ua

Президент ФК "Черкаський Дніпро" Володимир Лашкул на офіційному сайті клубу звернувся до прихильників команди з важливим повідомленням.

- Незважаючи на інертність черкаського футбольного бомонду, відсутність ініціативи і бажання в його лідерів вирішувати практичні питання щодо забезпечення участі команди, протягом останніх днів 2017 року буде пролонговано контракт з капітаном команди Олегом Тарасенко ще на півтора року - до 2 липня 2019 року.

Одночасно громадська організація "Футбольний клуб "Зоря" Білозір'я і Корпорація допоможуть "Черкаському Дніпру" виплатити заробітну плату футболістам команди майстрів і співробітникам клубу за грудень 2017 року. Тобто ми надамо можливість менеджерам, тренерам, гравцям та їхнім сім'ям по-людськи зустріти Новій рік і новорічні свята.

Ми вимушені підставити плече "Черкаському Дніпру", тому що зробити це більше немає кому. Адже протягом року, що завершується, Черкаська міська рада не спромоглася виконати жодної обіцянки (муніципальний футбольний клуб не створено, надані пільги вже розпочали ліквідовувати, круглий стіл за участю представників бізнесу запланований на 26 грудня в котрий раз не відбувся).

Читайте также: ФК "Черкаський Дніпро" відкинув можливість зміни назви та емблеми клубу

Але футбольний клуб діє і буде діяти! Звичайно, ми не відмовимося від дієвої підтримки міської і обласної рад, облдержадміністрації, її управління у справах сім’ї, молоді і спорту, інших управлінь та департаментів! Тільки досить обіцянок! Закликаємо вирішувати практичні справи!

Популярные новости