Офіційно: у "Волині" - семеро нових гравців

1175 22.12 2017   22:18
Фото - "Волынь"

"Волинь" уклала контракти з новими футболістами, які проявили себе на останніх тренувальних зборах. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Плюс сім" - таку позначку після 22 грудня 2017 року можна сміливо ставити у заявці "Волині" на другу частину сезону в чемпіонаті України. За підсумками тренувального збору, що відбувався протягом попередніх шести днів у Моршині, захищати кольори луцького клубу буде низка нових гравців.

Серед новачків – як досвідчені гравці на рівні Першої ліги та навіть елітного дивізіону, так і цікаві молоді футболісти. Зокрема – 31-річний захисник Роман Світличний, останнім клубом якого був "Інгулець" та 23-річний хавбек Вадим Страшкевич, який у першому колі чемпіонату грав за "Полтаву".

Крім того, до лав "Волині" приєдналися воротар Олександр Воробей (екс-"Рух" та "Тернопіль"), вихованець волинського футболу та системи київського "Динамо" Валерій Болденков, півзахисники Олексій Клак та Рудольф Сухомлинов, які нещодавно грали у Польщі та Грузії відповідно, а також молода 17-річна надія волинського футболу Олександр Климець.

Крім того, керівництво клубу ще до Нового року планує укласти контракти й з іншими новими футболістами.

Читайте также: "Волинь" повертається зі зборів у Моршині
Популярные новости