Офіційно: Володимир Лисенко - гравець "Колоса"

3004 11.09 2017   22:58
Фото - ФК "Колос"

29-річний нападник Володимир Лисенко до кінця сезону захищатиме честь ковалівського "Колоса". Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Він грав у столичних "Динамо" і "Арсеналі", криворізькому "Кривбасі", харківському "Металісті", ужгородській "Говерлі" і донецькому "Олімпіку". Зокрема, у вищій лізі національного чемпіонату Лисенко провів сто п'ятдесят поєдинків, забив двадцять голів.

Зокрема, десять м'ячів Володимир забив у футболці донецького "Олімпіка", сім — для "канонірів", три — в складі "Говерли", два рази відзначився для "Металіста", ще один — для "Кривбасу". Відзначимо, що в сезоні 2010/2011 років Володимир дебютував у груповому етапі Ліги Європи. Він взяв участь в домашньому матчі "Металіста" з "Дебреценом", який завершився перемогою харків'ян (2:1).

Усього в другому за рангом клубному турнірі старого світу новачок ковалівців провів шість поєдників, відзначився одним забитим голом. Найвищим досягненням Лисенка є звання чемпіона України з футболу, що він його здобув в складі київського "Динамо" в сезоні 2006/2007 років. В тому ж сезоні він став володарем національного Кубка, а також виграв Суперкубок України.

Останнім клубом Лисенка була чернігівська "Десна". В стані чернігівців екс-футболіст "Динамо" провів одинадцять матчів, забив чотири м'ячі.

Читайте также: "Жемчужина" - "Колос" 1:0. Помог быстрый гол

Зазначимо, що в "Колосі" Лисенко виступатиме до кінця сезону. Він гратиме під №77.

Популярные новости