"Геліос" - "Кремінь": арбітр приймав вірні рішення (+Відео)

1496 30.08 2017   23:19

Офіційний сайт комітету арбітрів ФФУ проаналізував суддівство головного арбітра Олександра Омельченка у скандальному матчі 8-го туру Першої ліги між "Геліосом" і "Кременем" (0:1).

25.08.2017, "Геліос" - "Кремінь"

41 хв. Правильне рішення щодо винесення ЖК за симуляцію гравцю № 14 команди гостей. Увійшовши до штрафної площі команди господарів і отримавши простий дотик з боку захисника господарів, гравець вирішує "пірнути" на газон. Демонстративну симуляцію було покарано арбітром, який займав оптимальну позицію.

64 хв. Воротар господарів намагається відбити м’яч перед нападником, гравцем № 11 команди гостей, проти помиляється із розрахунком часу виконання прийому і збиває нападника, футболіста № 11 команди гостей, поклавши його на газон. 11-метровий удар на користь команди гостей було призначено правильно. ЧК не потрібна тому, що тут не йдеться про ЗОГМ, і призначення лише 11-метрового є достатнім.

90+4 хв. Рішення покарати гравця № 29 команди господарів є правильним. Той самий футболіст № 29 здійснює підкат із виставленою стопою − "молот" спрямований у ноги суперника, гравця команди гостей, і тим самим скоює Серйозне Ігрове Порушення (СІП) і тому рішення дисциплінарного характеру є обов’язковим та обґрунтованим.


Примітки:
ЗОГМ − Зрив Очевидної Гольової Можливості
СІП − Серйозне Ігрове Порушення
ЧК − Червона Картка
ЖК − Жовта Картка
ВУ − Вільний Удар
ШУ − Штрафний Удар
АА − Асистент Арбітра

Популярные новости