Богдан Когут: "У нашої команди є майбутнє"

2023 15.09 2013   16:50
Героєм матчу «Буковина» - «Десна» став голкіпер чернівецької команди Богдан Когут. Гравці команди з Чернігова так і не змогли «пробити» воротаря, який прокоментував учорашній поєдинок.

- Усі хлопці – молодці. Вони старалися, билися. Уболівальники добре це бачили. Хлопці на кожному клаптику футбольного поля віддавали усі сили боротьбі. Ми заслужили на цю надважливу для нас перемогу. Багато хто не вірив у те, що нам вдасться зібрати команду. Нам вдалося це зробити. Прийшли футболісти з Чернівецької області, які прагнуть працювати над собою. Ми ж будемо допомагати їм. У нашої команди є майбутнє.

Для буковинського футболіста Олександра Темерівського матч проти чернігівської «Десни» став дебютом у Першій лізі. Олександр захищав кольори чернівецької команди у 2006 – 2009 роках, однак тоді «Буковина» виступала у другому дивізіоні.

- До матчу з «Десною» готувалися два тижні. Які враження від матчу ? Звісно, що позитивні, бо приємно дебютувати у першій лізі на рідному стадіоні. Результат матчу теж позитивний. Будемо працювати далі. У нас непогані місцеві футболісти. Вони сумлінно працюють на тренуваннях і прагнуть потрапити у склад команди. А своє право на місце у складі «Буковини» треба доводити кожного дня на тренуваннях.

Популярные новости