Контрольний матч. "Зірка" (Кіровоград) - "Десна" (Чернігів) 1:2

1478 15.02 2014   20:44
Свій перший кримський тренувальний збір «Зірка» закінчувала матчем з чернігівською «Десною», яка до цієї гри вже зуміла вибороти кубок Макарова і виграти 11 контрольних ігор з 12-ти.
«Зірка», склад якої змінився по зрівнянню з попередніми іграми троьохденної давнини, вже на 1-ій хвилині мала забивати. Ярослав Галенко змусив захисників помилитися, «обікрав» їх і вийшов сам на сам з голкіпером «Десни», але цей момент не реалізував. На 12-ій хвилині кіровоградці все-таки відзначилися. Подача штрафного у виконанні Івана Рудницького закінчилася ударом Вадима Родіни і рикошетом у ворота «Десни». 1:0.
Чернігівським футболістам пропущений гол настрою не зіпсував. І вирівняли гру вони доволі швидко. Команда виглядає наразі дуже потужно і недарма «Десна» є однією з шести команд «FAVBet Ліги 1», які заявили про своє бажання проходити атестацію як клуб прем’єр-ліги.
Зрівняли ж рахунок підопічні Олександра Рябоконя за три хвилини до перерви, а за три хвилини після перерви вийшли вперед. І в обох випадках футболісти «Десни» використали стандарти. Спочатку увінчався успіхом удар головою після подачі кутового, а потім серія рикошетів після штрафного удару принесла, як з’ясувалося потім, підсумкову перемогу чернігівцям.
В кінці матчу наші футболісти пішли вперед, адже аж ніяк не збиралися програвати. Активності у гри додали Осадчий, Загальський, а наприкінці матчу і Поплавка. «Десна» ледве не скористалася «ва-банком» «Зірки», перевіривши на міцність штангу. А ось «Зірка» на 88-ій хвилині таки забила. М’яч на рахунку Ігоря Силантьєва. На жаль, боковий арбітр вирішив, що у нападаючого «Зірки» було положення «поза грою», і гол не зарахував. Таким чином, 2:1 на користь «Десни».
Після матчу декілька слів про гру сказав другий тренер команди Самір Гасанов: «Суперник представ хорошою командою, яка вже чимало готується і провела чимало ігор. «Десна» швидко переходить в атаку, і намагається, як то кажуть, на всі сто використовувати свої стандарти. Так у чернігівців було у матчі проти «УкрАгроКома», так і у грі проти нас, хоч ще до гри ми попереджали про це гравців. Гра видалася бойовою, і по грі «Зірка» не мала програвати. Можливо, команді трохи не вистачило свіжості на фоні навантажень».
Додамо, що завтра команда проводить останні тренування в Криму і повертається до Кіровограда.
«Зірка» (Кіровоград) – «Десна» (Чернігів) – 1:2 (1:1).
15 лютого 2014 року. Куйбишеве. 14.00. Товариська гра.
«Зірка»: Поштаренко, Бочкур, новачок, Родіна (Березовський, 46), Мостовий, Баранець Г. (Осадчий, 60), Рожок (Бурдіян, 75), Рудницький (Поплавка, 83), Баранець Б. (Загальський, 60), Галенко (Силантьєв, 60), Чичиков.
Голи: 1:0, Родіна (12), 1:1, (43), 1:2, (48).
Популярные новости