Контрольний матч. "Олександрія" - "Зеніт" (Пенза, Росія) 2:1

1273 15.02 2013   15:30
Фото - sport-express.ua

«Олександрія» - «Зеніт» (Пенза, Росія) 2:1 (0:0).

Голи: В. Шевченко (51), А. Кіча (55)

«Олександрія»: Зарубін, Запорожан, Назаренко, Лобойко, Протіч, Бондаренко (Банада,66), Бровченко, Грицук, Кіча, Пічкур (Соломка,80), Шевченко.

Запасні: Рудик, Микицей.

Сьогодні зранку ПФК "Олександрія" провела черговий спарринг в рамках турецького навчально-тренувального збору. З рахунком 2:1 олександрійці переграли футбольний клуб «Зеніт» (Пенза), який представляє другий російський дивізіон (група - "Центр").

На 51-й хвилині відзначився Вячеслав Шевченко, який був першим на добиванні після удару Євгена Пічкура. А на 55-й хвилині біля штрафного майданчику збили Антона Кічу, який відмінно виконав штрафний удар і подвоїв рахунок.

Після матчу головний тренер команди Андрій Купцов поділився враженнями про гру:

- Я задоволений сьогоднішнім матчем. Нам вдалося перемогти суперника, який вміє добре оборонятися і швидко переходити до контратак. Сьогодні було багато боротьби та зіткнень, за що один із гравців «Зеніту» і отримав червону картку. Незважаючи на дощову погоду команди продемонстрували якісну гру і високі швидкості. Ми мали кілька моментів наприкінці гри, але В. Шевченко, С. Лобойко та В. Грицук не зуміли їх реалізувати.

Популярные новости