"Рух" уклав угоду з першими новачками

2993 27.06 2017   00:31
fcruh.com

Сьогодні Ігор Дуць та Микола Буй приєдналися до жовто-чорної родини «Руху», повідомляє офіційний сайт винниківського клубу. Обидва є вихованцями львівського футболу. Свого часу хлопці робили перші кроки у школі футбольного клубу «Львів». Далі їхня спортивна доля розпорядилася по-різному.

Читайте также: "Рух" змінив клубні кольори та емблему (Фото, відео)

Ігор Дуць спершу потрапив в Академію «Шахтаря», пройшов горнило третьої і другої команд донеччан. Далі опинився в маріупольському «Іллічівці», якому допоміг вийти в елітну лігу українського футболу. Також 23-річний оборонець викликався до різних юнацьких та молодіжної збірної України. За «Рух» Ігор Дуць виступатиме на правах річної оренди з «Шахтаря».

Микола Буй після завершення дитячо-юнацької школи «Львова» продовжував відточувати майстерність у складі одного з лідерів аматорського футболу Львівщини та України соснівського «Гірника». Своєю грою привернув увагу багатьох скаутів з професіональних клубів нашої держави. Рік тому перебрався у маріупольський «Іллічівець», з яким вийшов у Прем’єр-лігу. Попри це, 21-ти річний правий півзахисник відгукнувся на пропозицію «Руху» долучитися до складу нашої команди і підписав річний контракт.

Популярные новости