Спортивний директор "Руха": "Президент команди вразить Україну проектами"

3137 25.06 2017   21:22

Спортивний директор «Руха» Володимир Лапицький озвучив завдання на сезон, анонсував приїзд потенційних новачків та розповів про нову клубну емблему.

- Ми привітали хлопців з поверненням після відпустки, всі мали змогу відпочити, адже сезон був важкий і в фізичному, і в моральному плані, - сказав Лапицький Ruh TV. - Футболістам потрібен був час аби відновити свої сили і морально відпочити. Хлопці мали змогу більше часу провести в сімейному колі.

Завдання на сезон

- У нас амбітний президент, який і на обласному рівні, і на аматорському, і в Другій лізі перед командою ставить завдання перемагати в кожному матчі. Футболісти повинні демонструвати якісний футбол і радувати наших вболівальників не лише в домашніх матчах, а й у виїзних також. Якщо команда перемагатиме, то це позначиться на становищі в турнірній таблиці.

Про вихід в Прем’єр лігу

- Якщо команда буде перемагати, то шлях в Прем’єр-лігу буде відкритим. Потрапити в Прем’єр-лігу – мрія кожного футболіста і кожного президента. Заради цього ми і займаємося футболом. Якщо зможемо вийти в елітний дивізіон – добре, якщо ні, то будемо працювати і вдосконалюватись.

Кадрові зміни

- Нашу команду покинув Андрій Баглай, який був з нами з самого початку становлення, провів дуже багато матчів на всіх рівнях. Хочеться щиро подякувати цьому футболісту. Ми знаємо, що Андрієм цікавляться клуби з Другої ліги і деякі клуби на обласному рівні. Також покинув клуб Олексій Омельченко, який забив перший м’яч команди на професіональному рівні. Велика подяка Олексію і удачі в майбутньому. Залишив команду молодий футболіст Володимир Садоха, який ще не сказав свого останнього слова в футболі. Можливо в іншій команді він себе проявить і в майбутньому повернеться до нас. Дякуємо Володимиру Федоріву за те, що допоміг нашим молодим хлопцям. Молоді футболісти змогли перейняти від Володимира багато знань і отримали чимало досвіду.

Нашу команду покинув Олександр Михайлович Іванов – тренерська глиба українського футболу. Особисто я йому телефонував і дякував за роботу. Під час роботи в клубі багато нових знань отримав від Олександра Михайловича. Він мені відкрив очі в футболі. Олександр Михайлович прийшов в команду на рік, щоб допомогти молодим тренерам. Президент робить ставку на молодих тренерів. Андрій Ярославович Кікоть зумів багато чого перейняти від Олександра Іванова.

Клуб надав таку можливість нашим молодим тренерам. Також в тренерський штаб входить Роман Манорик – не остання людина в винниківському футболі, досить відомий нападник в минулому. Хочеться вірити, що в тренерів все вийде. Президент робить все для того, що б вони займалися тільки тренерською діяльністю, не відволікалися на інші питання.

Умови підготовки

- Звичайно, в нас чудовий зал. Деякі футболісти, які зараз на перегляді, вже мали змогу побувати там і були вражені умовами. Я думаю, що Григорій Петрович Козловський здивує всю футбольну Україну своїми масштабними проектами.

Потенційні новачки

- Звичайно, команда вже визначилась з гравцями, які посилять наш клуб. Вже в понеділок всі зможуть офіційно дізнатись про те, хто приєднався до нашої команди. До нас вже починають приїздити новачки і їх буде досить багато. Я не можу сказати, що це будуть перші і останні футболісти, які поповнять наші ряди. Адже ситуація в нашому футболі досить складна і футболісти шукають собі кращі умови для продовження кар’єри. Ті футболісти , які зараз є в нас – вихованці львівського футболу. Ми на цьому акцентуємо увагу. Хочеться показати себе в Першій лізі, тому, можливо, ми зможемо підсилитись гравцями з інших областей. Але ці футболісти повинні бути на голову сильніші за місцевих вихованців.

Клубна емблема

- Ідея про нову клубну емблему давно назрівала. Президент не витримав і почав сам її малювати вдома. Емблема дуже гарна і я думаю, що вболівальники її оцінять. Відомі тренери і функціонери вже мали змогу її бачити і вони були вражені нею. З наступного тижня презентуємо нову емблему і сподіваюся, що вона нам принесе нові перемоги.

Источник: ПФЛ
Популярные новости