Офіційно: у тренерському штабі "Вереса" відбулися зміни

1981 07.05 2017   18:12

Тренерський штаб Народного Клубу "Верес" поповнили Олександр Зотов, Тарас Гребенюк та Микола Лапко, повідомляє офіційний сайт рівненської команди. Вони вже приступили до виконання своїх обов`язків.

Олександр Зотов - народився 23 лютого 1975 року у місті Єнакієве Донецької області. Грав на позиції півзахисника. Виступав за клуби: "Чорноморець" (Одеса), "Кривбас" (Кривий Ріг), "Ворскла" (Полтава), "Металург" (Донецьк), "Закарпаття". Дворазовий срібний призер та дворазовий бронзовий призер чемпіонатів України з футболу. Зіграв чотири матчі за національну збірну України.

Працював головним тренером дубля донецького "Металурга", тренером та старшим тренером команди U-19 кам`янської "Сталі".

Тарас Гребенюк - народився 23 серпня 1971 року у місті Запоріжжя. Грав на позиції воротаря. Виступав за клуби: "Нива" (Вінниця), "Автомобіліст" (Суми), "Металург" (Запоріжжя), де потрапив до списку 50-ти найкращих футболістів в історії, "Арсенал" (Київ), "Металіст" (Харків).

Працював тренером воротарів у мінському "Динамо", "Кривбасі", дніпровському "Дніпрі", "Черкаському Дніпрі" та тираспольському "Шерифі".

Микола Лапко - народився 11 жовтня1976 року у селі Нижнє Висоцьке Львівської області. Грав на позиції захисника. Виступав за клуби: "Карпати" (Львів), "Скала" (Стрий), "Ворскла" (Полтава), "Прикарпаття" (Івано-Франківськ), ФК "Львів", "Металург" (Запоріжжя), "Волинь" (Луцьк).

В той же час, за власним бажанням рівненський "Верес" покинули Богдан Єсип, Роман Пасічніченко та Едуард Столбовий.

Популярные новости