Олександр Гуськов: "Буковина" рухається вперед"

2103 04.04 2017   13:55

Перемогу «Буковині» у матчі зі стрийською «Скалою» (1:0) приніс гол Олександра Гуськова, який у першій частині сезону захищав кольори ФК «Полтава», а цьогоріч поповнив лави чернівецького колективу. Після матчу «Буковина» - «Скала» прес-служба клубу поспілкувалася з 23-річним форвардом.

- Олександре, які враження залишилися від переможної гри зі «Скалою»?

- Була важка гра. «Скала» - важкий суперник. У нас, напевно, було більше бажання. Нам необхідні були ці очки. У матчі зі «Скалою» усі налаштовувалися лише на перемогу.

- У попередній матчах проти «Авангарду» та «Десни» команда також продемонструвати непогану гру, однак здобути перемогу, на жаль, не змогла…

- У «Буковину» прийшли нові хлопці. У нас не було зіграності. Зараз на тренуваннях переважно відпрацьовуємо завершальну стадію атаки. У нас є моменти, однак забиваємо ми небагато. Приємно, що у матчі зі «Скалою» досягли позитивного результату.

- Як у тебе виник варіант із продовженням футбольної кар’єри у «Буковині»?

- Мені зателефонував агент та сказав, що є можливість поїхати у «Буковину». Я давно хотів приїхати сюди грати. Мене у чернівецьку команду кликав ще Сергій Шищенко. Зрештою, приїхав у «Буковину». Можна сказати, що пройшов відбір.

Читайте также: Олег Ратій: "Буковина" дотиснула суперника"

- Які у тебе враження від чернівецької команди та її вболівальників?

- Хороша команда, тренер, хлопці. Вболівальники у Чернівцях теж хороші. На матч прийшло багато людей. Завжди приємно грати за такої атмосфери.

- Як оцінюєш шанси «Буковини» на те, щоби піднятися у турнірній таблиці?

- А чому би нам цього не зробити ? Звісно, що нам під силу піднятися у турнірній таблиці. Старатимемося рухатися вперед.

- Щоби тобі хотілося побажати вболівальникам «Буковини»?

- Хочу подякувати вболівальникам за те, що завітали на стадіон та підтримали нас. Приходьте на матчі нашої команди, а ми радуватимемо Вас перемогами.

Источник: ПФЛ
Популярные новости