Ультрас "Черкаського Дніпра" проти виступів на постійній основі "Олімпіка" в Черкасах

1936 20.03 2017   17:43

Ультрас "Черкаського Дніпра" у своїй офіційній групі в соціальній мережі Вконтакті виступили проти того, щоб донецький "Олімпік" проводив свої матчі у Черкасах.

Як фанати черкаського футболу та патріоти рідного міста, висловлюємо глибоке занепокоєння проведенням офіційних матчів ФК «Олімпік» Донецьк, на стадіоні «Центральний» м. Черкаси.

Сьогодні важка ситуація по всій країні з низькою відвідуваністю футбольних матчів. Український вболівальник зараз ходить на стадіон, здебільшого на зіркового суперника. Донецький "Олімпік", не завоювавши власних вболівальників за 16 років свого існування, хоче скористатися ситуацією в Черкасах. Адже якісний футбол у нас в місті люблять. І ми прекрасно розуміємо, що іграми другого етапу Української Прем'єр Ліги, з клубами із топ-шістки, донецький куб збиратиме повний стадіон черкащан. Що свідчитиме про повну неповагу до вболівальників «Черкаського Дніпра», традицій підтримки вихованців місцевого футболу та культури вболівання за команду з рідного міста.

Згідно календаря другого етапу Прем'єр Ліги та другого кола ПФЛ, як мінімум два матчі донецького "Олімпіка" та "Черкаського Дніпра", припадають на один день. Кому буде надана перевага в часі для організації матчу, залежить лише від керівництва стадіону. Ми не готові змирятися з тим, що наш клуб буде обмежений в правах на місцевому стадіоні.

Логічним також буде звернення до Черкаської міської адміністрації. ФК "Черкаський Дніпро", який очолює міський голова Черкас, вимушений поступатися власними правами на стадіон, задля гастролюючого клубу. А керівництво КП "Центральний стадіон", у пошуку фінансування на реконструкцію запасного поля та в очікуванні затвердження проекту для зведення накриття трибун, вимушений шукати прибутку в утриманні двох професійних команд на одному стадіоні. Міський голова, що Вам важливіше, - підтримка власного клубу, чи прибуток від стадіону?

Ми, ультрас "Черкаського Дніпра", проти виступів на постійній основі ФК "Олімпік" Донецьк, в м. Черкаси".

Популярные новости