Орест Будюк: "Розпочати другу половину чемпіонату з перемоги - це наша основна мета"

1928 15.03 2017   19:34

Воротар «Черкаського Дніпра» Орест Будюк поділився очікуваннями від майбутнього матчу з «Скалою».

- Орест, наскільки, на твою думку, наша команда готова до продовження чемпіонату та безпосередньо до матчу проти «Скали»?
- Гра зі «Скалою» стане для нас першою офіційною після тримісячної перерви і буде однозначно непередбачуваною. Але команда повністю готова.

- Якого результату чекаємо від першого матчу?
- Розпочати другу половину чемпіонату з перемоги - це наша основна ціль, яка надалі допоможе вирішувати багато інші завдання, поставлені керівництвом. У цій грі, як і у всіх інших, чекаємо тільки позитивного результату для нас. Навіть якщо він не трапиться сподіваємося на гарну та бойову гру, яка сподобається нашим вболівальникам.

- Чи задоволений ти результатами командної підготовки в три тренувальні збори?
- Три етапи підготовки пройшли на дуже високому рівні і в цілому сподобалися всій команді. Було дуже непросто, я б сказав навіть важкувато місцями, але як кажуть: "важко в навчанні - легко в бою!". Це наша робота.

- Як думаєш, сильно змінилася гра «Скали» з першої половини чемпіонату?
- Вивчати гру «Скали» нам ще тільки належить (прим ред. - інтерв'ю бралося до тактичного заняття), тому наскільки вона змінилася дізнаємося найближчим часом, а більш реальну картину побачимо вже безпосередньо під час гри.

- Вистачить нашій команді мотивації виправити ситуацію і які прогнози на саму гру?
- Мотивації у нас завжди більш ніж достатньо, і ми точно будемо працювати на повну, а результат прогнозувати мабуть не стану. Все побачите в суботу на стадіоні.

Популярные новости