Товариський матч. "Колос" - "Окжетпес" (Казахстан) 2:1

1997 01.03 2017   17:12
Денис Руденко, FootBoom

01.03.2017. 11:30. Белек. Товариський матч.

«Колос» (Ковалівка) – «Окжетпес» (Кокшетау, Казахстан) – 2:1

Голи: Поздєєв (38, з пенальті), Коровіков (82) - Нургалієв (20)

ФК «Колос»: Литвиненко, Рябов (Гаврилюк), Лисицький (Матвєєв), Семенко (Охрончук), Клименчук (Шевченко), Задоя (Зуєвич), Поздєєв, Гавриш (Вишняк), Морозко (Чегурко), Коропецький (Сивка), Бондаренко (Коровіков).

Головний тренер: Руслан Костишин.

У перший день весни підопічні Руслана Костишина провели спаринг-матч на навчально-тренувальному зборі, що проходить у Туреччині. Ковалівцям протистояв доволі непростий суперник, команда, що веде боротьбу за високі місця у Прем’єр лізі Казахстану – ФК «Окжетпес». Загалом цей поєдинок став третім для команди на заключному зборі.

Наставник «Колоса» Руслан Костишин виставив склад, наближений до оптимального. З перших хвилин ковалівці почали вести гру першим номером. Вже на третій хвилині перший небезпечний момент виник біля воріт суперника: Поздєєв виконав подачу з кутового, м’яч знайшов ногу Віталія Лисицького, після чого влучив у стійку. Не менш гострим епізодом відповів суперник: гравець «Окжетпеса» вискочив на побачення з Литвиненком, однак м’яч після його удару розминувся зі стійкою. Продовжували підопічні Руслана Костишина тиснути на ворота суперника.

Віталій Лисицький пробивав по воротах після навісу з флангу у виконанні Морозка. Але, на жаль, м’яч після удару захисника «Колоса» поцілував поперечку. На 20-й хвилині матчу супернику вдалась швидка контратака, яка завершилась результативним ударом – 1:0. Виправляти ситуацію у матчі взявся Василь Коропецький. Півзахисник отримав довгу передачу з протилежного флангу від Рябова, підробив м’яч під ліву ногу та впав від поштовху з боку захисника суперника – пенальті. Вердикт арбітра чітко реалізував Поздєєв – 1:1. Ще по перерві могли ковалівці виходити вперед. Віталій Гавриш дуже близьким був до мети. Спершу півзахисникові зовсім трішки не вистачило, аби дотягнутись до м’ячу, а у другому епізоді забракло точності.

У другому таймі ковалівці продовжували тиснути на ворота «Окжетпеса», котрий діяв виключно на контратаках. На 67-й хвилині протистояння удар Коровікова на себе прийняла поперечка воріт. Але відзначитись вийшовшому на заміну нападнику «Колоса» все-таки вдалось. Віктор отримав чудову розрізну передачу від Вишняка, і завдав прицільного удару у ближній кут – 1:2. У підсумку вольова перемога «Колоса» – 1:2.

Наступний свій контрольний матч «Колос» проведе 4-го березня проти білоруського ФК «БАТЕ».

Популярные новости