"Скала" продовжить виступи у першій лізі

1688 27.01 2017   15:09

Керівництво ФК «Скала» ухвалило рішення продовжити виступи у першій лізі, незважаючи на скрутне фінансове становище. Разом із тим на офіційному сайті «Скали» розміщено банківський рахунок, куди всі небайдужі можуть перерахувати кошти для підтримки клубу. Разом із тим, адміністрація «Скали» звернеться до міської та районної ради Стрия з проханням про підтримку. Про це директор клубу Леся Кравчук розповіла місцевим журналістам.

«Користуючись нагодою, звертаємося до влади Стрия та району, до громади з проханням допомогти футбольному клубу «Скала». Не лише фінансово. Нам важлива будь-яка підтримка, адже клуб і дитяча школа не повинні зникнути. Ми хочемо гордитися тими дітьми, які в нас займаються, їх здобутками. Наш клуб має величезну історію, він настаріший в Україні і має 105 років, тому не повинен зникнути з футбольної мапи».

Функціонерка просить зокрема місцеву владу взяти на власний баланс місцевий стадіон «Сокіл», стан якого не витримує жодної критики. «Майже всі мої колеги з інших клубів стверджують, що стадіони повинні бути комунальними, вони належать місцевій владі. Чиновники повинні брати 100-відсоткову участь у його утриманні. На жаль, у нас такої співпраці немає. Ми не маємо змоги утримувати співробітників стадіону, тому просимо допомогти нам в цьому місцеву владу. Адже кошти на стадіон потрібні досить відчутні – минулого року на ці потреби нами було витрачено 800 тис. грн».

«Скала» дограватиме чемпіонат із залученням гравців команди U-19, якими керуватиме Роман Гнатів. На контракті з першої команди залишилися Юрій Антонів, Валерій Бондаренко, Петро Стасюк, Олег Білий, Дмитро Баранов, Євген Заїченко. З іншими гравцями та наставником клубу Василем Маликом контракти розірвали через фінансову скруту.

"Скала" завершила першу половину сезону на передостанньому місці, від небезпечної зони перехідних матчів команду відділяє лише два очки.

Читайте также: "Скала" может прекратить выступления в Первой лиге

Источник: ПФЛ
Популярные новости