Руслан Костишин: "Кривошеєнко виявив бажання залишити "Колос"

1975 21.11 2016   23:16
Фото - Виктора Перегняка

Гру «Буковина» - «Колос» прокоментував головний тренер представників Київської області Руслан Костишин.

- Я би розділив гру на дві частини – перший та другий тайми. У першому таймі ми володіли ініціативою, забивали голи. Володіли також м’ячем, що, до речі, «Буковина» не любить. Нам, можливо, допомогли швидкі голи, які додали нам впевненості. На важкому полі ми теж намагалися грати у пас і створювати моменти. Я задоволений першим таймом. У другому таймі на перебіг подій вплинуло вилучення. На такому полі грати удесятьох дуже важко. Звісно, що ми, так би мовити, «сіли» та тримали рахунок. Добре, що втримали результат. У другому таймі одна команда атакувала, а інша – захищалася.

- З яких причин не було у заявці на гру досвідченого Івана Кривошеєнка?

- Іван виявив бажання залишити нашу команду через те, що мав обмаль ігрової практики. Команда «Колос» дуже дякує йому за старання, працю та емоції, які він дарував. І все ж, команда розвивається та далі ми йдемо, на жаль, без Івана.

- З чим пов’язана заміна у перерві Віталія Лисицького?

- У нього дуже сильно натягнулися задні м'язи. Він боявся «порватися» та отримати дуже серйозну травму. Ми замінили Віталія через травму. Ця заміна також вплинула на перебіг подій, бо на такому полі гравцям дуже важко виходити на заміну. Поле дуже важке, однак хочеться подякувати працівникам чернівецького стадіону. Я бачив те, яким було поле кілька днів тому, а яке воно сьогодні. На цьому полі можна було грати у футбол і створювати комбінації.

Популярные новости