Володимир Мазяр: "Ми тренуємося з гусьми, шукаємо поля по Рівненській області"

1441 10.11 2016   11:18
shakhtar.com

Головний тренер «Вереса» Володимир Мазяр так прокоментував перемогу з великим рахунком над «Буковиною» (5:1):

- Ми перемогли, бо цього більше хотіли. За рахунок того, що хлопці самі мають відповідальність за результат. Ми перемогли за рахунок того, за рахунок чого перемогли «Геліос» - це, насамперед, бажання до перемоги. Тому хочу подякувати футболістам, я їм вже сказав у роздягальні, що вони заслужили на цю перемогу. Самі бачили, яке було бажання, який був настрій, навіть на тому болоті намагалися не дати жодного шансу супернику. Поставили на швидкісні м’ячі, поставили на стандарти, і це спрацювало. При цьому два хороші голи забили через комбінації.

«Буковина» - дуже хороша команда. Я, як тренер, хочу попросити вибачення за такий газон, що є у Рівному. Суперники грають в комбінаційний футбол, а сьогодні у них цього не вийшло. Звісно, що і ми не дозволяли їм зіграти, не давали прийняти м’яч. Усі повинні розуміти, що на одній команді, на одному ентузіазмі нічого триматися не буде. Команда заслуговує належного ставлення, насамперед, це стосується інфраструктури, якої взагалі не існує. Ми тренуємося з гусьми, шукаємо поля по Рівненські області. Я вже говорив у Черкасах, може хтось думає, що у нас все ідеально, то він помиляється. У нас є багато над чим працювати. Але атмосфера та вболівальники, які є у Рівному, заслуговують мати команду. Таку команду, яка була в середині 90-х. Повірте, вона буде, ми будемо грати на перемогу у кожній грі.

Але після ігор з «Геліосом» та «Буковиною» стало зрозуміло, що нам рано грати на два фронти, нам потрібно розставляти пріоритети. Мене радує ставлення футболістів, як вони радіють переможним голам - це дорогого коштує. У нас є команда. Ми будемо грати у футбол, будемо битися за результат. На такому полі ми граємо за життя, а життя для нас – це футбол. А за життя треба битися, в кожному епізоді віддаватися максимально. Вболівальники сьогодні прийшли, я їм хочу подякувати. А тим, що не прийшли, хочу сказати, що команду треба підтримувати не лише, коли вона перемагає, але і коли команді погано. Та попри це, на стадіоні була хороша атмосфера. В майбутньому будемо чекати стадіон.

Популярные новости