Сергій Шищенко: "Необхідно якнайшвидше забути гру з "Вересом"

1463 10.11 2016   11:07
Фото - ФК "Буковина"

Головний тренер ФСК «Буковина» Сергій Шищенко прокоментував гру своєї команди з рівненським «Вересом» (1:5).

- Насамперед, хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за поразку з таким рахунком. Мені шкода вболівальників «Буковини» та наших футболістів. Безвідповідальність та втрата концентрації призвели до того, що ми ще у першому таймі пропустили три м’ячі. Нам вже було важко розраховувати на позитивний результат. Звісно, що ми намагалися грати у свій футбол. Грати у силовий футбол – це на руку суперникові. А дві «дитячі» помилки у другому таймі призвели ще до двох голів у наші ворота. Мені дивно те, що дозволили проводити гру на такому полі. На подібному газоні важко щось продемонструвати.

- Напередодні гри з «Вересом» чернівецька команда мала чималі проблеми зі складом…

- Так. Зокрема, через чотири жовті картки гру пропускав Дмитро Скоблов. У нас вибули зі складу практично усі центральні захисники. Як наслідок, у центрі захисту діяв… півзахисник Ігор Бойчук. Не на своїй позиції грав Дмитро Луцюк. Ми планували один склад на гру, а довелося виставляти інший, бо вибув зі строю Дмитро Осадчий. Я не шукаю виправдань. Ми пропустили п’ять м’ячів. Зрештою, ми програли одному з лідерів першої ліги, який вище за нас класом. Вийшло так, що у суперника було більше бажання. Будемо розбиратися у тому, чому так сталося.

- Наша команда ще має шанс на мажорній ноті завершити першу частину чемпіонату. Для цього треба вдало зіграти у двох домашніх матчах із ФК «Тернопіль» та ковалівським «Колосом»…

- Необхідно якнайшвидше забути про гру з «Вересом». Попереду у нас дві домашні зустрічі, якими ми завершуємо першу частину чемпіонату. Ми розраховуємо на підтримку наших уболівальників, яких прагнемо порадувати перемогами.

Популярные новости